Lolke Boonstra

Familie is voor mij belangrijk. Van huis uit is dit ook met de paplepel opgevoerd. Van mijn vaders zijde houden we een neven en nichten reünie. Dit is ontstaan na het overlijden van mijn oma. Sindsdien komen de neven en nichten (met aanhang) elk jaar bij elkaar in de eerste week van september. Toegang tot deze bijeenkomst had je vanaf je zestiende jaar. Over deze reünie is een boekwerk gemaakt. Foto's van deze bijkomsten zijn gedigitaliseerd en helaas niet meer via mijn Gallery te vinden. Eens in de zoveel tijd wordt de reünie uitgebreid met de ooms en tantes en de (klein)kinderen van de neven en nichten.
Sinds een paar jaar is er ook een reünie van mijn moeders familie. Hier komen alle ooms en tantes, neven en nichten en hun kinderen om de twee jaar bij elkaar.

Al sinds mijn achste houd ik mij met het handbal spelletje bezig. Vanaf dat ik in Leide(n)(rdorp) woon is dat bij H.V. Saturnus. Daarvoor bij de Groningse studenten handbalvereniging "de Cirkeltijgers". En toen ik nog thuis woonde bij de niet meer bestaande vereniging H.V. Roden. Wel is er nu een opvolger HVR'97 .

Een andere grote hobby van mij is fotografie. De digitale foto's zijn via de link FotoAlbum in de Virtuele Wereld te vinden.
Voor deze website heb ik de foto die mijn zus heeft gemaakt gejat. Zij is amateur fotograaf en op haar website kun je hier meer over vinden.

Andere fascinaties en hobby's zijn treinen, 1984 en The Internet.

Momenteel ben ik lokaal actief voor Groen Links.

Home

Over Lolke

Routebeschrijving

Veld 35 kavel 17

Virtuele Wereld